Termeni si Conditii de Utilizare

Politica de Confidentialitate

Puteti gasi ultima versiune a politicii de confidentialitate aici.

Glosar de Termeni

simpliq.ro - denumeste in continuare site-ul web detinut si operat de catre Net Solution Hosting SRL, J02/1154/2013, RO32398460, cu sediul social in Arad, str. Avrig 25-29. PRESTATORUL serviciilor de gazduire servere dedicate si colocare, precum si alte produse si servicii care pot fi contractate prin intermediul site-ului web www.simpliq.ro sau telefonic este Net Solution Hosting SRL. Termenul Net Solution denumeste in prezentul document Societatea Comerciala Net Solution Hosting SRL, avand datele de identificare precizate mai sus.
Prezentul document defineste cadrul in care Net Solution este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre Net Solution si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor oferite de Net Solution presupune acceptarea si conformarea la prezentii Termeni si Conditii de Utilizare.
Net Solution implicit este de acord sa furnizeze servicii clientilor sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor oferite de catre Net Solution fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor furnizate de Net Solution presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.

Comandarea serviciilor Net Solution

Comandarea serviciilor si produselor Net Solution se face fie online pe site-ul web www.simpliq.ro, fie telefonic prin intermediul unui reprezentant vanzari Net Solution.
Clientul se obliga sa furnizeze informatii corecte, complete si conforme cu realitatea.
Net Solution isi rezerva dreptul de a cere informatii suplimentare acolo unde este cazul. De asemenea, Net Solution nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele neplaceri cauzate de furnizarea unor informatii incorecte sau incomplete.

Plata serviciilor Net Solution

In momentul in care o comanda este introdusa in sistemul Net Solution si contul client este activat, acestuia i se va emite o factura in format electronic, conform legislatiei fiscale in vigoare. Prin acceptarea prezentilor Termeni si Conditii clientul este de acord ca aceste facturi sa-i fie emise si trimise prin email, in format electronic.
Toate serviciile si produsele Net Solution se platesc in avans, pe baza facturii emise de catre sistemul Net Solution. Termenul de plata pentru facturile emise este de maximum 15 zile lucratoare de la data emiterii acestora.
Plata serviciilor si produselor Net Solution poate fi efectuata fie prin Card Bancar, fie prin Transfer Bancar in contul mentionat pe factura.
Net Solution isi rezerva dreptul de a aplica penalizari de 1% pe zi din suma restanta in cazul depasirii termenului de 15 zile.
De asemenea, Net Solution isi rezerva dreptul de a suspenda furnizarea serviciilor daca termenul de 15 zile este depasit.

Activarea si furnizarea serviciilor si produselor

Activarea si/sau furnizarea serviciilor/produselor oferite de catre Net Solution se face doar dupa confirmarea platii.

Garantia returnarii fondurilor

Anumite servicii oferite de catre Net Solution beneficiaza de garantia returnarii fondurilor in termen de 30 de zile calendaristice, in cazul in care aceste servicii nu sunt conforme cu prezentarea acestora.
Garantia returnarii fondurilor nu acopera serviciile de colocare si gazduire servere dedicate.
De asemenea, taxele de activare (pentru serviciile care au taxa de activare) nu sunt returnabile. Garantia nu se aplica in cazul in care prezentii Termeni si Conditii au fost incalcati.

Nerespectarea Termenilor si Conditillor

Net Solution apreciaza eforturile clientilor si utilizatorilor serviciilor in a ne informa de orice incalcare a acestor termene si conditii. De cate ori este posibil va rugam se ne furnizati urmatoarele informatii: adresa IP folosita pentru a se comite incalcarea termenilor si conditiilor; ora si data cand s-a comis incalcarea; un email cu orice alta informatie disponibila despre cel ce a violat aceste termene si conditii.
Raportarea abuzurilor se face la urmatoarea adresa de email: abuse -at- simpliq -dot- com

Securitatea Retelei si Informatiile Gazduite

Centrul de Date Net Solution, prin natura serviciilor si produselor oferite, gazduieste informatii cu caracter confidential. De aceea securitatea retelei Net Solution este prioritatea numarul unu. Orice tentativa asupra securitatii si integritatii retelei va fi semnalata organelor abilitate si se vor face toate demersurile legale pentru inceperea urmariri penale a celor care atenteaza la securitatea si integritatea retelei Net Solution.
De asemenea, sunt interzise urmatoarele:

Nota Finala

Orice comportament neadecvat sau abuz catre angajatii/colaboratorii si consultantii Net Solution sau orice actiune pe care Net Solution o considera ofensatoare sau degradanta poate conduce la suspendarea contului clientului si inchiderea definitiva fara o notificare prealabila si fara rambursarea sumei platite pentru serviciul contractat.
Toti clientii si utilizatorii serviciilor Net Solution, precum si vizitatorii site-ului web www.simpliq.ro fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor furnizate de catre Net Solution presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.
Net Solution isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, sunteti de acord cu incetarea serviciilor si produselor furnizate de catre Net Solution. De asemenea recomandam tuturor clientilor si utilizatorii serviciilor furnizate de catre Net Solution, precum si vizitatorilor site-ului web www.simpliq.ro sa consulte prezentul document cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari survenite in acesta.